ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Saturday, April 17, 2010

Achik Spin meninggal dunia.. AL-FATIHAH



Hangat skrunk blogger sume cite pasal achik spin yang popular dengan lagu "HADIRLAH MUSTIKA" tu meninggal dunia.. berita ni betul dan telah di sahkan menurut utusan online.


"SEREMBAN 17 April – Artis terkenal yang juga vokalis kumpulan Spin, Abdillah Murad Md. Shari atau lebih dikenali sebagai Achik Spin, 28, meninggal dunia dalam satu kemalangan ngeri di KM 14 Lebuh Raya Kajang Seremban Sdn. Bhd. (Lekas) dekat sini petang ini.

Allahyarham, yang berada di dalam kenderaan pelbagai guna (MPV) yang terbabas dan terbakar, meninggal dunia di tempat kejadian.

Pada masa ini, polis dan anggota bomba masih lagi berada di lokasi nahas dan difahamkan mayat Allahyarham akan dibawa ke Hospital Tuanku Jaafar di sini malam ini.

Pegawai Turus Trafik negeri, Asisten Supritendan Polis (ASP) Abd. Halil Abd. Hamzah mengesahkan kejadian tersebut. – Utusan "

Al-fatihah untuk arwah.. & & & Takziah kpda keluarga achik spin terutama isteri & anaknya yang masih kecil tu.. Semoga tabah meghadapi hari2 y mendatang.



p/s : Berita nih uat aii insaf & sedar.. Bila-bila masa je Allah boleh tarik nyawa kita atau orang yang kita sayang.. Hargai lah orang tersayang selagi dia masih bernyawa...





♥ my heart beats juz for u...
lots of love ♥ *messy*
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

12 Hug me ღ:

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

al-fatihah buat allahyarham achik.. mudahan2 roh nya dicucuri rahmat yg Esa..

* mEsSy * said...

aminnn..

ardinihumaira said...

yunk, i tak sangka cepatnya arwah achik pergi.. lama di menyepi kan.. moga arwah ditempatkan dikalangan orang beriman.. amin..

al-Fatihah

Frodo Baggins said...

alfatihah ..
semoga dicucuri rahmat

* mEsSy * said...

ardinihumaira ~

yer yunk!! aii pown xsngka sgt yunk.. kjap jork dier dh tinggalkan kiter.. sobsobsob.. dh la aii admire sgt2 ngn dier..

:'(

* mEsSy * said...

Frodo Baggins ~

ammiiinnnnn..

PinQib said...

takut nyew.. ramai artis kite mati muda.. ish33

* mEsSy * said...

e2 la.. gerun tul..

:(

Redbloodsnow said...

al-fatihah wat arwah. it such a shocking news kan... :(

Nine0ninE CrewzNet said...

mmg terkejut gak dengan kematian achik spin...anyway hope kepada isteri arwah achik banyak2 ler bersabar dengan dugaan yang menimpa...semua yang bernyawa pasti akan mati...tap tidak tahu bila n mcm maner kematian kita...jadi berbanyak2 ler beringat kepada maha esa....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

satu kehilangan.


al -fatihah

~kuyam~ said...

takziah buat kuarga arwah..muda lagi dia tu....ajal n maut xde sape leh halang.isk