ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Friday, December 31, 2010

Happy New Year 2011 ! :)


Assalamualaikum readers ! uhuiiii.. sory lame tak jenguk belog neh.. sory sory & sory.. takde alasan khusus npe tak jenguk okei.. uhhuuuuu.. messy update pown sbb nak ucap Happy Birthday to my belog.. waah ! suda setahun beroperasi beb.. :)


esok dah melangkah ke tahun 2011.. rasenye la kan byk lagik kowt azam tahun 2010 y still belom tercapai.. so terpakse la eden ubah ke tahun 2011.. maknanya, tahun neh takde azam la erkk, bole ke cmtuh ? huh ! =.="


pix hasil cedok darik incik gugel yang baik haty :)


oke la, pape pown hope tahun neh dah byk memberi seribu satu kenangan kat korunk.. mulakan azam dan niat baru untuk tahun depan.. which means, kalu taun 2010 korunk jahat, so insap2 la yerr.. ahaks.. y mne azam tahun 2010 belum tercapai tuh, berganjak la erkk ke tahun depan.. tade hal punya.. wahaha :D


Happy New Year ! ^^,




p/s; ta jenguk ta bermakna ta ingt,
kn ? :)






messy
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Tuesday, December 7, 2010

Salam Maal Hijrah ikhlas dari Lilacmessy (:


1 Muharam 1432 hijrah, bermula lah tahun baru bagi semua umat manusia yang beragama Islam.. dikesempatan nih, messy nak ucap Salam Maal Hijrah kepada semua geng2 blogger, geng2 fesbuk or mane2 gengs la yang hado eh..


sumber; GOOGLE


So, meh sesame kite pasang niat & azam bagi tahun baru.. whiieee (: Semoga apa yang telah ataupun bakal dilakukan mendapat keberkatan dari-NYA.. amin






messy
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Saturday, December 4, 2010

Duit 5juta sekeping.. WOW !


WOW ! WOW ! WOW ! no words aii bole describe bile aii nengok mende alah tuh (bermende2 pulak, padehal dh state kat tajok tadik) seyesly tergamam kowt ! yang nih bukan ber"riban" dah tapyyy ber"jutan" weyhhh =.="



RINGGIT MALAYSIA okei, bukan RUPIAH ! seems that negara kita suda bertambah maju skrunk.. tade dah nak pakai duet 50hinggit tuh je.. dh semakin advanced aii nengok.. *clap*clap


tapyyyyy.. kalu aii g kedai beli tepong 2kilo beras 4kampit hado ke tukarnyo =.=" hahahaha.. jenuh mamak tuh dok menggadai sana sini carik tukar.. kejam2 ! =)


seyesly, tinggin nak hado sekeping.. boleh ke ? huh =.="



p/s; nenek, ak bencik ko !





messy
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Friday, November 26, 2010

AWARD; thnx sys iezza ! =) ♥


Hyep readers ! << budjet byk okei ! =.="


ekceli award nih dh berkurun ko nyah uii.. aii peram2 sampai jadik pekasam baru mabeles nak digoreng kang ta umphumph.. so, sape nak disalahkan sekarunk ? lalalala~~


berbalek kepada award nih, tengs kepada empunya award yang telah memberi award tersebot kepada sys iezza yang seterusnya telah mengetag saya bersama2.. *mengapakah?




berikan satu nick name untuk saya?

:: kamu ? sy ? siapa ? =.= " ::


ucapan untuk pemberi award ini?

:: tengs bub sudi tag messy yo ! esok2 tag la manyak2.. ailaikk..



berikan 6fav artis/singer/group/ yang korang minat?

:: lady gaga; ak admire weyh !! ::
:: justin bieber; baby, baby, baby ohhh ::
:: beyonce; gile ah muke sweet nyumnyum !! ::
:: aamir khan; gile romantik ngorat2 aii dalam mimpi.. ngee ::


4 suda yer, taleh lebey2 kang majuk pulak artis2 yang laen bub aii ta minat diorng.. wahahaha.. =D


taq award ni kepada 10 orang blogger/follower?

:: bub nih aii tasoka nak seksa orng, tapyy aii kejam soh orng amek award niey kalu diorng dh singgah.. kihkihkih.. aci dakk ? =) ::



p/s; dh jumpe membe lame !
rindo ah dekat dier..

yu rindo aii jugakk tak ? =P




pp/s; ko buat ak senget la pakcik..
naseb ko nih ncem..
ngeee





messy
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Tuesday, November 16, 2010

HAPPY BURFDAY MAMA !!


Happy burfday to you,
Happy burfday to you,
Happy burfday to mama,
Happy burfday to you !!!!


To Mama,

Hepi burfday mum !! semoga panjang umo & sentiasa dimurahkan rezeki.. May Allah always bless you !! really love you ma !! psssttt, alamak raya aji tersasar la ma .. hehe.. =P




Pix cedok darik EYES.. sory geng, pix messy bersama mama enggak hado.. ampunn.. =)





messy
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Tuesday, November 9, 2010

Happy Birthday Pakcik !! ❤ ❤


Hyep readers ! Messy amek kesempatan niey nak wish;

Happy Happy & Happy Birthday to my special someone ..

Although kite nih rajen bertekak, tapy ko tuh mmg sempoi ah pakcik !! wahaha.. =P



so, selamat HARI TUA ! semoga ko panjang umo & dimurahkan rezeki.. aminn.. =)



p/s; the clock is still ticking..
i'll be waiting for that moment,
whereby the happiness is totaly "HERS" !
i'll pray for that.. =)





messy
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Friday, November 5, 2010

Happy Deepavali ! =)


Dikesempatan niey, warga LILACMESSY nak ucap ;


*pix sumber darik inchik gugel


kepada semua pengganut agama hindu yang berada di seluroh pelosok dunia.. =P


"Aci, maruku ada ka ? hehehehe"


p/s; to my follower,
messy juz b ur silent reader buat mse skrunk..
ta sempat langsung nak comment..
sory again, again & again..

THNX FOR ALWAYS VISITING HERE !
<3





messy
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Monday, October 4, 2010

GOOD LUCK to all PMR candidates !


pejam celik dah nak masok ke penghujung tahun 2010.. kn kn kn ! rasa cepat ja masa berjalan, ye tak?? ekceli banyak kowt azam yang belum fullfill lagikk.. hurrmmm.. stop cite bab2 azam nih, esok dah PMR (Penilaian Menengah Rendah) !! yipeee.. =P


for sure, bebudak form 3 skalian korunk dh nebes giler malam niey.. mane taknya, PMR dah termaktub esok.. so, kena la berhempas pulas yunk oii.. kang ta berjawab soklan tue pulak esok.. ^^



ape2 pown, GUD LUCK for my sista yang akan menduduki PMR sok.. yang pasti jawab sehabis baik mungkin.. jgn merapu meraban sudaa.. kepada yang akan menghadapi PMR jugak, GOOD LUCK ! chaiyok2!!!



MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU.. A M I N !





Photobucket
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Sunday, October 3, 2010

bila banyak makan semut....


"tersebutlah kisah, disuatu ketika.. dimana follower baru mencencah 100 orng.. dimana tuan daerah telah berjanji hendak memberi award kepada pemollow~pemollow sekalian.. tetapi malangnya, tuan daerah telah terlupa niatnya itew.."


darik entry >>>>> NIH ..adoyai!! cmner bole jadik camtuh?? kire messy de hutang tertunggah dengan korunk niey!! uwawawawawa.. seyesly, ampunn..



langsung ta hingat bab2 award nih.. skrunk follower belog LILACMESSY dh cecah 200 (ek eleh kerek ah engko nih, baru 200.. ak hingat 20K tadik) tapy awardnya ta muncul2 jugakk.. APE KES?? =(


*kelik gambo untuk tumbesaran yang gojes!!


kepada yang telah memollow belog ini, TERIMAS BANYAK2~~!! messy appriciate sgt2.. walopon messy jarang2 update, korunk sudi jugak kelik butang follow tuh!!


emmuuwwwaaahhh~!!




p/s; tengah plan nak tuka header lagik nih..
ngeee.. =P





Photobucket
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Wednesday, September 29, 2010

VIDEO; TeacherShida miming terbaik!! =)


wahwah ko teacher, curlast weyh!! si miming terbaek gtue; TEACHER SHIDA!! ye ke terbaek?? korunk ta caya?? load saja video, khas aii tempek kat sini untuk korunk2 skodeng.. ^^


video


ekceli kan video si teacher niey ta bole nak embed code dier.. so, aii terpakse guna inisiatif laen untuk tayang dekat korunk.. kalu nak video2 yang laen, moh ler korunk gugel sendiri.. ngeeee.. =P


aii tanak kang ada pulakk mulut2 longkang kate aii nak aibkan dier or hape.. fyi, aii terminat la si teacher nih miming lagu wali band.. teros aii donlod, ampun teacher.. =P **nak otograf.. ngeee


sekadar untuk hiburan sajaaa, ta salah kn?? at least ilang tension aii skali skala layan yang ala gini~gini pulakk.. ta gtue?? ^^



p/s; setiap manusia ada hak untuk hiburkan diri masing2,
mebi nih cara si teacher iburkan aty beliau..
sape taw..
so, jgn cepat judge orng..
PEACE =)





Photobucket
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Tuesday, September 28, 2010

lunch; bendi goreng sambal belacan =)


salam!! korunk dh lunch ke belom?? kalu still belom, tayah nak segan2 scroll kebawah lagik.. yang tuh menu aii hari nih.. ^^,


"BENDI GORENG SAMBAL BELACAN"


**sila abaikan kuali okei.. =)


meh nak closeUP sikit.. lalalala~~



still berasap2 ko noksss.. yummmyyy!! mmg mabeles.. resepi dier ko juz ambik sambal balacan pahto ko masak skali ngn bendi.. dah siap!!


oppssss.. ko jgn lupe taruh sikit bahan perisa NYERR.. kang ta mabeles kaw kawww!! =)


MOH LERR KITA ENJOY!!! ^^


p/s; tengah kebulur nih..
eh2, GB dh bleh ping errkk??

AILAIKK..






Photobucket
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Tuesday, September 21, 2010

HAPPY BIRTHDAY EYES!! ^^,



HAPPY BIRTHDAY!!


Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to NOORAZNEEN,
Happy birthday to you!! =)


"may all your wish come true & always sucess in the future!!"


CORET~CORET cik'MATA






Photobucket
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Monday, September 20, 2010

jajan a.k.a wedges hangit.. ^^,


evening readers!! =) mood tetibe je rase nak tayang kat koruk jajan aii petang nih.. pastikan korunk mengedix ngidam2 yo.. ^^



ada 2 menu, wedges & cucoq bawang.. tapyy.. tayang sato pown dah cukup nak kasik perot korunk krokkkrookk.. =P part kale yang paling tak tahan, hangit kena makan dek minyak panas ko.. =)


walopon kale wedges tuh cm sakit kulit ja, tapy rasa dia.. kalah kfc kowt!! kaww ahh!! bile nak ngap yang goreng2 nih, kena cicah dengan sos.. baru mantap!!



yang kecik tuh kalu ta silap aii, sos thai.. sbb kat pembalut ada tulisan thai.. i guess so.. mmg perghh ah kalu mix 2 2 skali!! moh ler kite santap!! nyum nyum~~ =D






Copyright by MESSY
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Sunday, September 19, 2010

maen sorok2 pulak.. adoyai.. =.="


lately nih dah jarang kowt dpt tengok iklan kat atas header & celah post.. pesal erkk?? kalu sebab status geli2, xde hal.. kalu sebab curang2 nih, mustahil gak.. dh lame ta amalkan poligami2 nih kowt.. hukhukhuk.. =(


dah to, kalu check kat bahagian earning lagik la, BE semakin hari semakin kurangg.. hurrmm


*kelik gambo tuk tumbesaran y gojes!!


yang tue jer still hado.. kalu matered tuh ko tayah ckp, belungguk!! kirenye cm BE tuh menopos, so jadik la metered.. knknkn.. **andaian sajaa ^^



kalu la yang matered tuh BE, alangkah masyuk $ $.. ngeee.. kang de plak yang kata aii nih mata $ $.. side income maaa.. lalalala~~ ade ak kesah.. =P



mod; currently tengah mengoreng bihon!!
nyum nyum~~

=)





Copyright by MESSY
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Friday, September 17, 2010

new look lagikk.. =)


ATTENTION!!


hakhakhak.. akhirnya blog aii melalui transformation lagik.. korunk hado?? winkwink.. ekceli buhsan la ngadap page y sama sajork.. so pe lagik, ubah je la.. =)


puas aty 100% okei!! better better & better darik dulu, think so la.. by da way b4 aii lupe, nak wish korunk selamat HARI MALAYSIA.. okei lambat!! tapyy biar lambat asal selamat.. agagagagaga.. ^^


next entry ingat nak story sal NUFFY, amacam?? dah berkurun tak stori sal Gula DAD aii nyahh.. hurmmm.. wait for the next entry ya!! MyEm0.Com





LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Monday, September 13, 2010

Lilacmessy and blogshop??


winkwink~~ aii ada terpikir nk wat satu blogshop.. bkn apa.. Slalu gak aii skodeng org len wt bisnes on9 niey, aii jd teringin la plak.. hehehekk.. (almaklum, tanam anggur ta penah nak tumbuh)

mebi leyh jadi hobby time suka suki jep.. So, aii nak tnya korang sket.. Kalo aii bukak blogshop, korang nak support tak???


NEED UR OPINION!!!


BLOGSHOP is COMING SOON =)





LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Tuesday, September 7, 2010

inai itu menawan.. ^^.


bersambung dari entry --------- KELIK SINI , de gak y teka KURENNG betoi.. taniah2.. nak duet raya jempot bertandang dirumah yo!! ^^ winkwink


cite sal inai tuh, messy 'kidnap' kat tepi longkang sajorkk.. kebetulan tyme nak balek rumah ternampak, so ap lagikk.. ak rembat ahh!! hahahahaha.. dh name pown liar.. so, sah2 la xde empunya weyh.. knknkn


*closed up sikit*


kebanyakkan orang cakap lagik terbiar pokok tuh, lagik terang inai dia.. seyesly, oren terang weyh inai nih.. xdenya nak tambah2 bahan perisa.. psstt.. 'petua nak terangkan inai; tambah minyak cap kapak/gambir/arang'


tang part minyak cap kapak tuh better ko tayah gedik2 nak try.. berasap jari2 ko nnty kena bakar.. hahahahaha.. =P inai jadik oren terang sbb messy ta tambah pa pe pown dlm inai y dh diblend.. natural is much better!! =)



"sorry messy ta dpt nak tayang pix lepas pakai inai.. sbb inai dier meleleh2 ahh.. ta santek okei.. sume sbb overdose air tyme nak blend.. first tyme blend2 la katakan.. slalu beli sajorkk.. hukhukhuk =P"



p/s; korunk pki inai tak tyme nak raya??

kalu dekat penang nih,

tyme raya je kompom sume jari2 merah..

ta cya, jemput datang yo~!!
lalalalala~







LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

aktiviti wajib menjelang hari raya.. =D


memandangkan raya dh ta lama, so messy nak pohon ampun dan maaf andai..

* terkasar bahasa
* termelawak ta kena gaya
* terbebel ta tento hala
* terkata kat mana2
* dan suma y terTER la.. =)



bile dh sampai tyme klimaks cm skrunk harus bin wajib dapatkan sebundle dua.. *ekceli berbundle kowt aii rembat.. ngeeee.. =))



syorga wo0o0o dpt maen ngn budak2 kecik kat umah.. tambah2 de jiran2 y sekepala, tunggu lagik.. harus aja2 fighting.. **kononnya


"AMARAN; mercun membahayakan kesihatan, tapy POP2 xpe.."
lalalala~~



benda wajib!! awal2 ramadhan dah diorng jual, rembat je la!! hakhakhak.. berkobar~kobar okei~!! tapyyy.. al kisahh.. baqu nak menolis la nyahh uii.. hentah sempat ke x nak pos errkk?? T.T



p/s; feel raya kurang sket la taun nih..
tappyy semangat nak raya tuh tetap,,
HAAADDDOOO!!! =D





LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Thursday, September 2, 2010

kalu xde, tak lengkap ah.. =P


bile raya je 'dier', asal kawen pown 'dier' jugak.. bak kate pepatah, kalu xde 'dier' tak lengkap ah!! ase kurengg sajork.. almaklum, PENYERI katakan.. =))


ekceli ulam nih messy 'kidnap' kat tepi longkang sajorkk.. orang tua2 ckp, lagi liar lagi bagos.. mmg betul ah.. ailaiikkk.. kalu tnm sendiri laen tao dengan y liar2 nih.. ta cya korunk bole try amek y tanam SDN ngn y liar.. pahto compare.. tappyyyyy



kepada y bijak pandai, try korunk teka ulam apakah y sedang dimaksudkan itew??


~TO BE CONTINUED...



p/s; pesal lak ak letak 'ulam'??
hahaha.. bukan ulam pown..


ps/s; berseri2 la pas nih..
jangan jeles!! =D






LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

entry basi - shopink di TESCO HYEPR.. ^^


last week messy ngn anin g tesco.. berlanggar montot ak ngn troli!!! mencikk!! "cha ya nun alif, cm haramss lagik.. kot la nak tepi2 skit.. nih tak, bole lak dier benti tengah2 jalan pahto sembang.. hingat dier sorunk je kowt nak membeli!!!" *luahan aty kecilku.. 'que' pnya la panjang tyme nak bayo.. bile la agak2 diorng nak extend lagik tesco nih.. *pikir2..


mula2 hingat nak beli lauk untuk sahur je pown, alih2 bende laen y kitorng rembat.. kononnya jajan nak ngap tyme lyn tibi nnty2.. melayang fulus mulus aii!! uwwwaaaa.. ='( yang nak dibeli ayam sajork, tapy y 'TERR' beli...



'TERR' okei.. mau penoh seraga anin angkut, naseb tyme tuh tesco dh dekat2 nak tutup.. =P kalu x, mauk 2 3 bakol dier hangkut.. kang terpakse menggadai 'dia' pulak nanty nyah uuiii.. NO NO NO ^^,



my favy, SOUR PLUSS.. offer2; 2 for rm5.00.. =D



"dini~!! BOOST yu tuh yunk, dh lame aii ngidam nak ngap!!" perghh.. rase dier mmg tip top~!! mabeles kowt.. bak kate pepatah, xde tolok molok ahh!!!! thumb ups, y belom try tuh bole la try.. ta rugi aihh.. ngeeeee.. =))



p/s; try nak abeskan entry2 tertunggak..
chaiyok2~!!






LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Tuesday, August 31, 2010

MERDEKA~!! ^^,


Selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke-53~!! yippieee..





p/s; taun nih xde pown bunga2 api bagai nih..
rakyat m'sia menyambut kemerdekaan taun nih dengan SOLAT..
semoga negara kita lebih maju serta aman sentiasa..
aminn..

=)





LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Monday, August 30, 2010

SHORT UPDATE


MOD ~ keletihan


salam readers~!! ekceli aii baqu je balek darik sepital.. as usual, doctor2 hencem kat c2 dh set appoiment dgn aii sbb ENTRY NIH.. so terpakse la aii bgon awal pagi menyiapkan diri.. huaaa.. =(


tadik g checkup punya la ramai orang.. seb bek aii diantara y terawal so xde la lame sangat.. *8pg-12tgh standard la kan kalu g hospital KERAJAAN.. ta gtue?? setelah dicheck.. akhirnya..


docto dh decide nak OPRATE.. hurmm.. ketaq weyh~!!! tapy kalu biaq kang jadik f****t, ta kosa den.. huhu.. so, tarikh y aii dh decide tadik mebi 23 sept bersamaan 13 syawal.. omai-gossshhhhh~!!!! raya lagik beb~!!! so, beraya di hospital la gamaknya.. MyEm0.Com



p/s ; DOC, penat ak telan ubat y hg bagi dulu,
hg bagi lagik skrunk..
STOK 3 BULAN pulak tuh..
bole bayang x??
nnty ak tyang kat hampa noh!!
ciiiiss!!




ps/s ; tadik aii jumpe doc y rawat aii kat wad c20 rito..
doc nsem y aii berkenan.. ^^,
tetiba terasa kuat lak jodoh kitorng..
lalalala~~






LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Wednesday, August 18, 2010

skodeng skodeng.. =D


salam readers~!!! **ade ke??


hari ni baru feel nak update belog hado.. ngeh2~~ ade y rindu2an x?? =P aii kn dh roger2 korunk aii berkhidmat untuk TOK aii kat bazar.. *alasan utk kaver mls~!!


lai lai aii tayang sekeping dua pix yg sempat aii dh snap tyme aii sebok2 nega.. http://www.emocutez.com



yg kat atas tuh name dier creampuff.. fuh~!! meleleh weyhhhh.. =D


*sila abaikan amoi diatas..


ekceli de 3 meja sumanya, mne muat nak snap skali gus.. so, aii amek semeja dulu erkk wat tatapan korunk.. mcm2 kueh hado, smpai aii pown rambang mata nengok.. tapy sabo sabo.. BULAN PUASA~!! T.T



p/s kejap lagik dh nak g nega dh..
walopon penat, tapy enjoy sajaaa.. =)





LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

RAMADHAN sudah datang~! =) ahlan wasahlan..


oleh kerana tidak mahu mengecewakan cik dini, so aii update kn je la belog picisan ini.. kang dier baham cocopie aii lak.. opsssss~! =))

"yunk, ekceli byk entry y tertunggak.. mcm2 entry hado.. tapy kabel fon aii rosak sbb adek aii kempunan nak taw cm ner rasa kabel tuh.. alamatya kabel aii selamat dibaham oleh beliau.. waaa.. cm ner aii nak upload bukti kukuh.. huhu.. entry adiah giveaway yu pown terbantot la yunkk huhu.. tengs 4 da gift~! "


aii juz belogwalking je kat belog2 korunk.. tinggal jejak & tapak kasot, update belog mmg langsung x.. jgn kecik aty noh.. hehe.. =D



so, dikesempatan niey messy nak ucap selamat menjalani ibadah puasa yer uols2 sekalian.. walopon sedikit jeles dgn uols2 y tinggal kat sabah & sarawak sbb wakto berbuka uols sedikit awal berbanding aii yang tahun nih berbuka pada pukul 7.30mlm tapy aii ta kesah sbb raya kita jatuh pada hari y sama~!!! *membebel disito


bile dah berpuasa tuh ingat2 la pada jari yang menaip & mulut y berbicara yer.. kang ta de pahala posa uols, dosa semakin plus2.. chait!!!!!! b4 aii lupe, taun nih seperti biasa aktiviti setiap tahun tolong TOK niaga kuih-muih kat bazar!! LOKASI; bazar GELUGOR..(bold sikit) tappyyyyy


"kepada makcik2 pakcik2 y suke komplain byk, bwk2 la bersabar.. sbb aii pown dh belajar cmner nak bertenang.. tanak lagik naek anto sbb uols2 y suke kondem aii tyme aii tengah sibuk lyn kastemer.. mak aii marah tao kalu aii melenting2 nih"


pesanan ringkas harus hado! =) ha, sape nak rekues soh aii update lagik pasnih?? meh lanting kat sini yo, aii suke gak skali skala bebel panjang2 nih.. lalalalalalala~~ SELAMAT BERPUASA noks~! =)


p/s; bju raya ta jait lagik~!
mcm mana nak raya nih..
"oh mamiSU, kenapa engkau tolak tempahan ku??"





LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

Tuesday, August 3, 2010

LilacMessy Tutorial :D


Elow ! Kalau korunk nk rekues mana2 tutorial berkenaan dengan ape yg messy dh buat dekat belog neh, Fell free tu drop it kei ! :D


Sharing is Caring ryte ?











LilacMessy
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)