ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Friday, July 9, 2010

DINI 4TH GIVEAWAY.. =)


ponpon!! tumpang lalu.. meh nak inform, cik'dini shuda melancarkan serangan beliau y terbaru!! pakat ramai2 join cepat, kang melopong weh.. bub adiah dier mmg lumayan.. *winkwink



SYARAT2 PENYERTAAN;

* tenyeh sini saja *


beliau de suroh aii tag rakan2 seperjuangan y laen.. so, rajin2 la erkk amek tag niey!! uols jgn lupe LILACMESSY sbg referral.. kalu tanak pown xde paksaan.. =)


# PEANUT #
# ROXY ZAI #
# STILLA #
# PINK-ED #
# ANNA #
# ANNE BOLEYN #
# SI-TEDI #


p/s oppssss!!
terover lak..

=P





LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

10 Hug me ღ:

ardinihumaira said...

yuuuuuuuuuuuuuuunk!



berjaya i wat u update ye. hehe.. i punya tenet sengal tahap gaban la yunk.. satu entry i wat tu dalam 40 minit baru leh publish. dok refresh2. sampai ado 11 draft. padahal i tak draft pun. huhu sakitnya bokbeng i malam ni...


thanks tau yunk sudi join.. goodluck! miaaauuuu ;)

sI tEDI said...

hik hik hik..

* mEsSy * said...

ardinihumaira >>

yu lantingkn jer bokben yu tue kat aii.. aii hamek pnya.. *winkwink..

psstt!! aii saje try, mne la tao dpt pefume.. ngeee..

^^

* mEsSy * said...

sI tEDI >>

jgn senyum2 jer to..

=P

Anne Boleyn said...

alamak kena ta ni. ini dini nya giveaway yang 3 jam tu ke?

peaNut said...

wow!!giveaway ye?aritu mmg ada baca kat blog cik dni..tp,,xsempat nk join...
alang2 dh kena tag ni..leh la jd kan messy sbg refferal kan..mana tau kta sama2 leh dpt perfume tu kan..huhu
nnti peanut akan wat entry psl giveaway ni..
tggguuuuuu!!~

* mEsSy * said...

Anne Boleyn >>

amek tao, jgn ta amek.. bukan2.. y niey smpai bulan ogos nya.. jemput2 tao..

=)

* mEsSy * said...

peaNut >>

join tao peanut.. bole kite sharing is caring!!! whoaaa.. **mcm tinggal dekat..

=P

psstt!! ap pown xpe..

Redbloodsnow said...

cik dini kte nih mmg suke nah wat giveaway kan :)

Stilla said...

uuiittt...ada tag akak ekkk...sory cayunk..akak baru dapat tahu lah..busy sangat tu yang tak jengok blog adik...sory ekkk cayunk..