ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Wednesday, August 18, 2010

RAMADHAN sudah datang~! =) ahlan wasahlan..


oleh kerana tidak mahu mengecewakan cik dini, so aii update kn je la belog picisan ini.. kang dier baham cocopie aii lak.. opsssss~! =))

"yunk, ekceli byk entry y tertunggak.. mcm2 entry hado.. tapy kabel fon aii rosak sbb adek aii kempunan nak taw cm ner rasa kabel tuh.. alamatya kabel aii selamat dibaham oleh beliau.. waaa.. cm ner aii nak upload bukti kukuh.. huhu.. entry adiah giveaway yu pown terbantot la yunkk huhu.. tengs 4 da gift~! "


aii juz belogwalking je kat belog2 korunk.. tinggal jejak & tapak kasot, update belog mmg langsung x.. jgn kecik aty noh.. hehe.. =D



so, dikesempatan niey messy nak ucap selamat menjalani ibadah puasa yer uols2 sekalian.. walopon sedikit jeles dgn uols2 y tinggal kat sabah & sarawak sbb wakto berbuka uols sedikit awal berbanding aii yang tahun nih berbuka pada pukul 7.30mlm tapy aii ta kesah sbb raya kita jatuh pada hari y sama~!!! *membebel disito


bile dah berpuasa tuh ingat2 la pada jari yang menaip & mulut y berbicara yer.. kang ta de pahala posa uols, dosa semakin plus2.. chait!!!!!! b4 aii lupe, taun nih seperti biasa aktiviti setiap tahun tolong TOK niaga kuih-muih kat bazar!! LOKASI; bazar GELUGOR..(bold sikit) tappyyyyy


"kepada makcik2 pakcik2 y suke komplain byk, bwk2 la bersabar.. sbb aii pown dh belajar cmner nak bertenang.. tanak lagik naek anto sbb uols2 y suke kondem aii tyme aii tengah sibuk lyn kastemer.. mak aii marah tao kalu aii melenting2 nih"


pesanan ringkas harus hado! =) ha, sape nak rekues soh aii update lagik pasnih?? meh lanting kat sini yo, aii suke gak skali skala bebel panjang2 nih.. lalalalalalala~~ SELAMAT BERPUASA noks~! =)


p/s; bju raya ta jait lagik~!
mcm mana nak raya nih..
"oh mamiSU, kenapa engkau tolak tempahan ku??"





LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

15 Hug me ღ:

Amni said...

salam ramadhan dear... =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

salam ramadhan messy :)



penuh2 taw keke.

* mEsSy * said...

salam ramadan jugak.. =)

* mEsSy * said...

miss lolly a.k.a luvfareda >>


APE Y PENUH2 CIK LOLLY?? HEHE..

=p

ardinihumaira said...

u takyah jahit baju raya... u curik je yang kak zie punya. dia ado banyak baju raya. miahahaha...


selamat menyambut ramadhan dan menjalani ibadah poser yunk... t beli makanan kat bazar jangan lupa lanting kat i sikit terutamanya ayam golek. nyummm ;D

* mEsSy * said...

BOLE JUGAK YUNK.. YU KASIK SELAI, DIE KASIK SELAI.. DH DUA!! JGN LUPE TAO.. PKAI POS LAJU YER.. **WINKWINK

SLMAT BERPUASA YUNK.. SEMOGA SEGALA AMALAN MENDAPAT KEBERKATANNYA.. AMINN.. AYAM GOLEK ERKK?? DENGAN ABANG2 GOLEK AII LANTINGKAN DEKAT YU..

=))

peaNut said...

selamat berpuasa gak ye yunk...semoga ramadhan kali ni di berkati allah...

* mEsSy * said...

AMIN2~!! PUASA BG PENOH TAU PEANUT, BARU LEY RAYA..

=)

~Cikgu Deen~ said...

puasa tau jangan ponteng hari ni ~dni hehe

PutRee SeJiNjaNg said...

selamat berpuasa dear..=)

PinQib said...

selamat berpose messy. jgan pose yang yokk

tauu


Latest entry. Mai la singgah. 
Apa menu sahur anda?

Redbloodsnow said...

salam ramadan mess :) raya jemput dtg umah eak...lalalala..hehe

* mEsSy * said...

AKAK.. KANG MESSY SMPAI BETUL2 KANG.. JGN TERKEJUT T.. NGEEEE..

=p

Tihara said...

salam ramadahan..tersenyum simpul baca en3 ni ;)

Anne Boleyn said...

selamat berpuasa yer messy. :)