ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Friday, March 18, 2011

Bebel sikit. *Quick update ! :)


Assalamualaikum..

First of all, bukan tanak update tapy ade problem sikit dengan layout belog bahagian post.. haiyak ! So take time jugak nak ubah balek.. Sebab mess dah tukar sume coding2 asal dier.. ngee :D *padan muke sy


Sebab yg kedua pulak, bile layout dh meroyan.. Ia bole dijadikan alasan y sgt3 kukuh menggantikan alasan yang asal iaitu; PEMALAS ! adess.. Nak buat mcm mana, dh ditakdirkan mess neh sorunk y pemalas.. redha jela eh~ ngeh3 ^^


*gambar di atas sekadar hiasan sahaja.. :p


Continue balek;


Tujuan utama mess update neh sbb de seseorang y dah drop komen kat entry sebelum neh.. Beliau tanya tajuk lagu y mendayu2 kat belog mess neh lagu hape.. Dah tersedia maklum beta neh seorang y sgt2 pemurah.. so here you go;


:-: Love is Blind - Ramzi ft Ash King :-:


Kepada yg berkenaan tuh, sila2 la eh donlod lagu neh kat 4shared or mediafire sendiri.. Mane2 je la eh.. Sbb mess tak bole nk letak link kat sini.. Haiyak.. *4shared selalu buat beta murka ! huh ! +_____+"




p/s; The hardest part of loving someone is knowing when to let go,
and knowing when to say goodbye.


(Sy sudah jiwang, jgn salahkan sy, salahkan MEREKA ! :p)





LilacMessy
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

1 Hug me ღ:

PinQib said...

messyyy rinduu messy