ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Thursday, June 30, 2011

Apple to my pie.. ♥ :)


Assalamualaikum ! Its over now ! But so kei, I really dont care at all.. Setiap bende yang dah berakhir itu ade hikmah sebenarnya.. Kalau bende tuh tak berakhir, things will not happen like dis.. And i'm really glad bcoz its over now ! n_n


Cuba kau pandang aku dengan penuh rasa tanggungjawab dan bukanlah sebagai beban hidup.. Dunia ni bulat.. Aku bukan mendoakan tapi aku cuma MENGINGATKAN.. Sekarang ini mungkin KAU yang memberi AKU rasa.. Jangan melatah andaikata esok lusa, KAU pula merasa apa telah Kau berikan Aku rasa seperti SAAT & KALA INI ! Oh, ini bukan kata dendam tapi ini kata TERKILAN dari hati.. by; Ecah.



Kepada yg berkenaan; TerimaS sgt2 ! Jasa korunk mmg mess kenang sampai bila2.. Sbb korunk dh buat life mess kembalik cm duluk and korunk gak dh buat mess lega.. Kekeke.. Pasneh tayah la mess nk nipu2 lagik bile mess online.. TOCE ! :D


* ^_^ *


I want nobody nobody but him ! Lalala ~ Welcome to my life Bie
! Opsss ! Tersasul.. *Hendap2 ade stalker tak ?* Fuhhh selamat.. Ahakz ! Satu je nak pesan; Better kita SYG pd org yg sememangnya syg kite dari kita SYG org tak pernah suke kite pon.. ^_^


"After every hurricane comes a rainbow" n_n






LilacMessy
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

1 Hug me ღ:

laila said...

be strong girl!
leave the past behind.it brings nothing but pain and grief.
smile kay?

http://lailafarhana.blogspot.com/