ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Saturday, February 20, 2010

DINI'S GIVEAWAY!!


Photobucket


sajer gedix2 nak join.. ngeeee.. i tawu muke nih slalu jer malang, tapy lantak lorh..


" SYARAT~SYARAT "


1) letakkan banner giveaway ni kat sidebar blog u ols dan linkkan ke entry ini. so, u ols wajib ada blog dan warganegara Malaysia ye. kalau duk luar negara tu pulak boleh nak join tapi nanti hadiah tu kasi alamat Malaysia tau ;p

2) buat entry ringkas mengenai giveaway ini dan leave comment kat entry ni beserta link u ols.. nanti senang dni nak updatekan senarai peserta :)

3) semestinya jadi follower dini. sebab kalau ada apa2 nanti senang nak tahu kan.. lepas habis giveaway ni kalau u ols tanak jadi follower dni pon dni faham... it's okay.. sebab contest hari tu pon ramai yang delete dni dari follower tu kan? dni tawww ;p

4) hadiahnya adalah seperti kat bawah ni.. tapi InsyaAllah dni kan tambah hadiahnya nanti ^_^ doa2kan tau...

5) hadiah akan dibuat melalui cabutan bertuah. pastinya adik dini si nana tu yang akan buat cabutan. nanti dini snap gambarnya ^_^

6) tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 March 2010 (sebab sempat lagi dni kumpul2 dana untuk kasi hadiah lebih ;p)


sesaper y berminat nak join, terjah sini yer anak2!!

-------- }} CIK'DINI






my heart beats juz for u...
lots of love ~ *messy*
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

4 Hug me ღ:

ardinihumaira said...

sayang...
thanks for joining ya.. i ngah mengantuh plus lenguh2 tubuh body.. ahaks... bese la orang belum kawen, oupsss.. terlepas cakap. hikss :)


i doakan moga2 u bertuah ye. moga u dapat adiah dan u kasi ferrari rocher kat i. eh, ada eh spesis cekelat tu? miahaha

* mEsSy * said...

sje eh try luck.. ngeh3.. **walopon i tawu i slalu mlg** aisehmen.. laen mcm jo byi itew..

:P

temkiu2.. doakn byk2 yerk.. ajak nini celop2 skali.. u la kasik dkt i.. i nak kale puple tao.. ahaksss..

^_^

Redbloodsnow said...

akak bileeee lah nk join nih ea..hehe

* mEsSy * said...

akak join la gak yerkk..

:)