ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Sunday, June 20, 2010

ayuh kembali ke sekolah!! ^___^


krrriiinnnnggg!! bunyik bell skola korunk memanggil2 untuk masok ke klass!! ngeeee.. dah 2 minggu berlalu, pasniey bermula lah sesi persekolahan untuk penggal ke dua.. winkwink!! **betul ke ayat ak niey??


pansel?? baju?? kasot?? dh prepare??!! kalu still blom ko g berambus skrunk gak!! kang esok baru ko terkinja2 nak carik e2 ini.. nyusahkan mak korunk betul!! duusssshhh..


*pix copy darik incik google*


its tyme to sleepp!! nyahh korunk darik depan mata aii.. wakakaka.. selamat beradu yo!! jgn lupe ke sekolah esok & & mulakan azam baru korunk!! yeeehhhaaaa.. =)






LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

7 Hug me ღ:

ardinihumaira said...

ye adik2.. babab kalo tak pegi sekolah ;p

~♥ iella ♥~ said...

selamat bersekolah kembali... mula sekolah pada ari hujan...

~♥ iella ♥~ said...

selamat bersekolah kembali... mula sekolah pada ari hujan...

~♥ iella ♥~ said...

selamat bersekolah kembali... mula sekolah pada ari hujan...

* mEsSy * said...

adek aii dh selamat g skula..

=P

Stilla said...

uwwwaaa...akak tension arr sekolah dah mula balik ni dik...

gerenti jem giler nak trn & balik keja nanti...=(

* mEsSy * said...

e2 masalah gak tue.. ye ke?? kat sini okei2 je.. xde la jem sgt..