ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Tuesday, June 22, 2010

kenapa mesti lebih dari 2??


selalu kat trafik light simpang tiga kat rumah aii jem nak mampos.. bape bijik kate ko tayah nak try kira, ta putus2 beb.. tapykan, pesal erkk diorang akan buat lagik satu trafik light dkt ngn trafik light y len.. *o*


soalan minggu ini; "Kenapa Mesti Ada 3,4 Bijik Trafik Light Dalam Satu Jalan?" sesape y duk area batu feringhi kompom korunk senak weh!! byk sgt.. kalu ko drive area c2, kering tros minyak kete.. motif diorng?? *HENTAH!



daripada diorng wat 3, 4 bijik trafik light dlm sato jln, bek topup tar kat jalan tuh.. dh berlopak bagai aii tegok.. kang kompom2 de gak y mkn tayar nnty.. ta gtue?? =)





LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

8 Hug me ღ:

ardinihumaira said...

dia nak suh u rajen benti yunk. hik3

* mEsSy * said...

aii mmg rajen pown yu kalu dier ta suruh.. huhu..

psstt!! nuffy ai mojok yunk..

=(

Frodo Baggins said...

saja nak bagi jalan tu lip lap kot!
wakakakkakaka


>>___<<

* mEsSy * said...

liplap ala2 pesta gtue.. heee..

=P

nabilah_2908 said...

hehehe...sj..tkmo bagi driver bawa laju2...hehehe.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
TOY STORY 3

* mEsSy * said...

haha.. ke nak abeskan minyak.. ngeee..

=P

Stilla said...

sebab kalau takde traffic light gerenti lagi jem jalan kot..huhuhuh..=)

PinQib said...

elakkan, kemalangan.. em.. x tay sbnrnye