ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Sunday, March 14, 2010

JANGAN!!


Jangan tinggalkan orang yang kita SAYANG untuk orang yang kita suka,
kerana orang yang kita SUKA akan tinggalkan kita untuk orang yang mereka sayang...


Jangan cuba dapatkan apa yang kita sayang tapi SAYANGILH dengan apa yang kita ada !!


Hidup tak perlu terlalu sempurna, tak perlu terlalu kaya, tak perlu terlalu terkenal,

tetapi selagi masih ada INSAN yang mengingati, ia sudah lebih dari mencukupi..


Persahabatan yang sejati akan membawa KERINDUAN yang abadi.


Sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul dari percintaan,
tanpa persahabatan PERCINTAAN akan berakhir
tetapi tanpa percintaan PERSAHABATAN boleh kekal.


Oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin..
SELALUNYA kita tdk menyedari bahawa ada insan yg lebih MENCINTAI diri kita



entri jiwang laks kali nih..
layan jerk..
tasoka?? sila ANGKAT KAKI!! :p





♥ my heart beats juz for u...
lots of love ♥ *messy*
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

16 Hug me ღ:

apple said...

:)
nice entry:)
bercinta dan berkwn harus parallel:)

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

tersentuh gak ble bce ne...
btul 2...ckup la pe yg de skunk ne kn...

ardinihumaira said...

yunkk.. naper ni.. saper mencik u... meh i babap... tak baik tau mencik messy... kena cayam2 tau.. cayam mesyy.. ahaks..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wewit :-)

messytoo bagi tips cinta :-)

Nor_Emylin said...

cik messy...My Boy selalu dok ulang-ulang ayat yang pertama tu tau...so, biler bacer entry messy ni, teringat la dia plak..hahahaha

"Jangan tinggalkan orang yang kita SAYANG untuk orang yang kita suka,
kerana orang yang kita SUKA akan tinggalkan kita untuk orang yang mereka sayang.."

* mEsSy * said...

apple ~

teemkiu.. hee.. betul2.. kne same.. xde berat2 sebelah..

^_^

* mEsSy * said...

luZ a.k.a peRmataPuTiH ~

aii berjaya fellin kan orng.. heeee.. kite kne bersyukur ngn ape y de skrunk..

:)

* mEsSy * said...

ardinihumaira ~

yunk, u mencik aii kan rito.. alooorrhh.. wat ta ngaku lak.. aii dh publish baru nak cayunk2..

:P

* mEsSy * said...

miss lolly a.k.a luvfareda ~

jadik doktor chenta jap nih..

:P

* mEsSy * said...

Nor_Emylin ~

walaweyh!! ye ke yunk?? okei sgt la tue kalu boy yu yang slalu dok sebut2.. bub ssh sket boy nak sebut ayat2 cm gini.. kn3..

^_^

ardinihumaira said...

cett... i lanting u dalam kotak cokolat kang.. hehehe....

yunk, i ngah wat esemen. tak ciap. uaaaaa

* mEsSy * said...

ardinihumaira ~

bak ngn cokelet skali taw.. heee..

psstt!! alolo.. ciannyer..
jge2 antu kat blakang taw..

:P

✿Lovillea✿ said...

sume tu betul...
tapi salah ke kalo kita syg kat seseorg...
perasaan tu dtg tibe2...
tapi nape seolah mcm kne blame plak...
arghhhhhh

* mEsSy * said...

xslh, setiap manusia berhak syg sesape y diorng nak.. ssh, bub xde sape y sudi phm kitew.. kn..

:(

nn said...

menusuk kalbu betul. hhuhu

* mEsSy * said...

tertusuk n menusuk gtue..

:P