ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Monday, March 29, 2010

last warning.. *_*


aii dun care lah korunk nak juai2 ker, promote pa per ker tapy not for "PAY PER CLICK".. y tao2 plish b alert key.. bub aii tanak mende y aii dh warning asik2 jadik weh!!


aii noe la blog aii xde la femes pown, so.. pe tunggu lagik.. juz go!! g carik blog fames pahto publishkn link tuh.. tayah nak publish kat my blog.. bub aii noe my readers y dh singgah kompom akan klik link2 y tertempek kat shoutbox tuh gaks..



my shoutbox juz tuk orng2 y dh jengah kat blog aii & nak aii jengah balek.. dats all.. byk kali aii pesan, kalu nak soh klik juz gtao jerk.. aii nih muke nmpk brutal, dlm aty da botanikal gaden yu!! lalalala~~



p/s ~ aii ta hangin, tapy bengang sket jerk..
bub asik terkena.. *_*
muke mlg weh.. sobsobsob.
.





♥ my heart beats juz for u...
lots of love ♥ *messy*
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

6 Hug me ღ:

ardinihumaira said...

betul tu yunk... i hangin gak... geram dowh... tatau nape. nak datang tak kesah, tapi tinggal jejak senonoh la sikit. wat cara nak klik. sebab kita hepi2 ingat leh baca blog diorang. rupanya bukan belog.. :'(

Alynn Notnot said...

tu la pasal.nyampah betul la dapatwang ni.

* mEsSy * said...

ardinihumaira ~

yer2.. ta baek kan wat cm gini.. aii sedes yu!! **tetiba lak!!

;)

* mEsSy * said...

Alynn Notnot ~

jum tubuhkan kelab nyampah dapatwang!!

^_-

Redbloodsnow said...

hehe..nasibbaik akak nan ado shoutbox kooo nyahh..klo tidak..kompom gak akak turut gatal² meroyan bagai..hikss

PinQib said...

x tnmpk plak iklan rini.. klu ada..PinQib tekan.. sama2 tekan yeee