ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Monday, September 20, 2010

jajan a.k.a wedges hangit.. ^^,


evening readers!! =) mood tetibe je rase nak tayang kat koruk jajan aii petang nih.. pastikan korunk mengedix ngidam2 yo.. ^^



ada 2 menu, wedges & cucoq bawang.. tapyy.. tayang sato pown dah cukup nak kasik perot korunk krokkkrookk.. =P part kale yang paling tak tahan, hangit kena makan dek minyak panas ko.. =)


walopon kale wedges tuh cm sakit kulit ja, tapy rasa dia.. kalah kfc kowt!! kaww ahh!! bile nak ngap yang goreng2 nih, kena cicah dengan sos.. baru mantap!!



yang kecik tuh kalu ta silap aii, sos thai.. sbb kat pembalut ada tulisan thai.. i guess so.. mmg perghh ah kalu mix 2 2 skali!! moh ler kite santap!! nyum nyum~~ =D






Copyright by MESSY
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

5 Hug me ღ:

PinQib said...

messy belog messy ada malware
niwey
sedapppp


Latest entry di:

Jenis mamat dibenci perempuan ><
Mainan genius dari Japan

ardinihumaira said...

whoa.. sos thai kegemaran i tau yunk.. memang kaw2 sedap dia :D

* mEsSy * said...

@PinQib

APEKAH ITEW??

PSSTT!! MMG SEDAP WALOPON ITAM.. NGEEE.. =P

* mEsSy * said...

@ardinihumaira

KOREKTO!! SEDAP TAHAP JILAT JARI AHH.. =))

Anna Boleyn said...

uish lama dah tak mam wedges. kena beli satgi ni.