ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Sunday, September 19, 2010

maen sorok2 pulak.. adoyai.. =.="


lately nih dah jarang kowt dpt tengok iklan kat atas header & celah post.. pesal erkk?? kalu sebab status geli2, xde hal.. kalu sebab curang2 nih, mustahil gak.. dh lame ta amalkan poligami2 nih kowt.. hukhukhuk.. =(


dah to, kalu check kat bahagian earning lagik la, BE semakin hari semakin kurangg.. hurrmm


*kelik gambo tuk tumbesaran y gojes!!


yang tue jer still hado.. kalu matered tuh ko tayah ckp, belungguk!! kirenye cm BE tuh menopos, so jadik la metered.. knknkn.. **andaian sajaa ^^



kalu la yang matered tuh BE, alangkah masyuk $ $.. ngeee.. kang de plak yang kata aii nih mata $ $.. side income maaa.. lalalala~~ ade ak kesah.. =P



mod; currently tengah mengoreng bihon!!
nyum nyum~~

=)





Copyright by MESSY
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

10 Hug me ღ:

Anonymous said...

wow!!!ni la blog plg elegent yg prnh aii tgk..

ardinihumaira said...

i punya, dekat dua bulan dia senyap tau yunk. pastu kua kadang2.. dulu dapat masyuk gak.. skang susah nak masyuk.. sejak minggu ni lepas i tukar balik ke domain i tu dengan pasrah sebab tak mo pk bab BE dah tetiba i dapatBE lak yunk.. tu wat i heran... tah la... dah limited sket kot iklan kua.. coz i punya, lepas jam 10-10 malam i tak nampak iklan di blog i sendiri. atau mungkin kita tak nampak kat blog kita tapi orang lain nampak? hehe tatau la yunk.. semoga u terus sukses!

* mEsSy * said...

@Anonymous

THNX LA ERKK SINGGAH.. =D

* mEsSy * said...

@ardinihumaira

SUSAH LA INCHIK BE NIH POWN.. SUKE NYOROK2 PULAKK.. HUH!! PSSTT!! SAME GOES TO YU YUNK..

^^,

Redbloodsnow said...

haaa kan. BE skrg mmg payah nk melekat. akak nyer pun ceciput je. tp alhamdulillah lah kan...janji hado..hikss

Anna Boleyn said...

waaa banyak nya metered earning! :)

btol gak klu BE mest lg best.

btw, layout skang smart juga. :)

p/s:anna boleyn ada buat tutorial tau cara letak divider kat setiap post. cio. :)

* mEsSy * said...

@Redbloodsnow

E2 AH AKAK, MAEN SOROK2 JE MEMANJANG.. TAPYY JNJI HADO.. YER..

=D

* mEsSy * said...

@Anna Boleyn

E2 LA HANA, KALU BE MASYUK2.. HEHE.. TAPY MATERED LA.. SEDES2.. THNX HANA.. BELOG HANA LAGIK SMART.. AILAIIKKK..

=)

PinQib said...

haha././ em,, ada lah gak be.. tp ak xrasa spesel..
T-T


Latest entry di:

Jenis mamat dibenci perempuan ><
Mainan genius dari Japan

* mEsSy * said...

@PinQib

HEHE.. TA SMPAI SERU LAGIK NIH.. **tetiba..

=P