ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Monday, September 13, 2010

Lilacmessy and blogshop??


winkwink~~ aii ada terpikir nk wat satu blogshop.. bkn apa.. Slalu gak aii skodeng org len wt bisnes on9 niey, aii jd teringin la plak.. hehehekk.. (almaklum, tanam anggur ta penah nak tumbuh)

mebi leyh jadi hobby time suka suki jep.. So, aii nak tnya korang sket.. Kalo aii bukak blogshop, korang nak support tak???


NEED UR OPINION!!!


BLOGSHOP is COMING SOON =)





LiLacMessy's Site
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

9 Hug me ღ:

kata kila said...

you nak jual apa.hekss

* mEsSy * said...

BELOM DECIDE LAGIK.. TAPYY TUNGGUUU..

=D

Roxy zai said...

buka laa dulu..nak tgk gak brg2 apa yg dijual tuu=)

ardinihumaira said...

yunk... u kena register di SSm dulu tau sebelum buka blogshop bagi mengelakkan kes saman. huhu.. bagi i, blogshop ni bagus. teruskan! :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dresss!!!

hamzah ian said...

sile jual brg laki juga.. hahahaha

Redbloodsnow said...

BUAT JE DIK. MANE TAW ADE BENDA ALAH YG AKAK KENAN. LEH JD BUYER WAT MESSY NNTI..HEHE

PinQib said...

nak jual apa messy?>
hehe.. kalau benda3 craft nak nak


Latest entry di:

Let’s Exchange ><
Cinta Pakwe Kulit Hitam

* mEsSy * said...

@kata kila

MEBI NAK JUAL APE2 Y BOLE DIJUAL.. HEHE.. =p