ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Friday, January 15, 2010

berat or x??

'' kepade sesape yang TELAH, AKAN or SEDANG memenuhkan quota sume widget2 d-blog anda, anda di'wajib'kan untuk menerjah ke link yang tertera dibwah bg menimbang berat blog anda sebelum anda di ''@#$%&%*#$@%'' oleh follower seperjuangan anda.. HARAP MAKLONG!! ngeee..~ ''


>> TIMBANG <<


ta penah karang ayat BOMBASTIK cm tuh weh.. hakhakhak *gelak setan ko messy niey*.. ha, ni result 4 'LILACMESSY'!




seb bek sedang2 jer berat blog messy, xde la berat tahap sipu sedut ko.. kalu ta, kompom gne gulung tikar la messy jwbnya.. sob3.. blog y dikateg0rikan ringan mesti bwh 100kb, tapi kalu blog y berat tahap kura2 patah kaki ialah 300kb++ u.. *mencarut gak ak nanti..


jika berat blog anda melebihi had 100kb.. sila buat bedah siasat ke atas template anda dengan kadar segera.. buang la lemak² berlebihan a.k.a widget dan javascript y khidmatnya kurang diperlukan tu.. moshi~moshi..



"BERTINDAKLAH SEBELUM TERLAMBAT, INGAT LA FOLLOWER TERSYG"



my heart beats juz for u...
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

8 Hug me ღ:

touyakaruma said...

aku 100kb lebih .. kira okay arr tu.

* mEsSy * said...

oke la to, jnji ta mcm siput udah la yerr.. :)

ardinihumaira said...

I punya 107.5... Adakah dikategori siput sedut? Ker dah jadi siput b*bi ek? Huhu...


Pssst...secara tak sengaja, I telah menimbang beberapa blog yang pemes2. Wakaka

* mEsSy * said...

masih dlm keadaan sip0t sedut.. oke la to.. :) alaa.. timbang is caring ma.. ta gtue u.. (^_^)

Redbloodsnow said...

haahaha...laju aje akak click timbang tuh. dah resultnya adalahhhh


-->>218.23 KB 0.88 seconds


berat ke sedang² jek tuh ek messy?? :P

eyes143.. said...

neh ak pnya..
149.75 KB,0.23 seconds
hahaha

* mEsSy * said...

waahhh.. konpius niey.. KB blog akak byk bub post akak satu page 10 k0t?? bub to.. tapi bg messy kire oke bub messy load page akak ta lambat pown.. oke la to.. :)

* mEsSy * said...

>> eyes143 : uits2.. berat ko.. bek delete weh sume2 widget xpecialy vid kat sidebar tuh.. nggeeee... :)