ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Friday, January 15, 2010

laki VS pompuan


entry niey messy ciplak dr comment tagged kat profile messy.. tetibe ase nak post lak.. cam besh jewp.. so, meh kite lyn same2 key..




Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!


Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la...bagai pinang d belah dua...
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...


Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pon kena reject...


Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato' mana bela ni...
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni


Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don't worry,i will make u happy forever...
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: ckit2 nangis!!gembeng tol..ngade2 la...


Kalau perempuan cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu...
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!


Kalau perempuan cantik hantar email hari2
Lelaki akan kata: sukenyer...!!
Kalau perempuan tak cantik hantar2 email
Lelaki akan kata: asyik2 email dia...boring!




my heart beats juz for u...
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

14 Hug me ღ:

ardinihumaira said...

I bnasib baik coz I yang tak cantik ni cik abg I layan elok2. Terharu..sob..sob.. Beruntung la jadi pempuam cantik cam tokti.. Kan kan..gebu2. Geram nak cubit :p

* mEsSy * said...

beruntung sungguh u niey.. i doakan semuga hubungan u dgn abe tersyg berkekalan yewp.. tade untungnye bub pe y i tgok skrunk pmpn chantekk byk y dh osak.. seb bek i ta chteek.. :P

Dak Wan said...

Yang penting kita pandai bawa diri kan?

eyes143.. said...

bila laki X ncem kata i syg suma, i adil, bla bla..

pompan akn kata : TAK SEDAR DIRI, SORG PN TAK TERJAGA ADA HATI NK PASANG 2,3! pui! pui!

* mEsSy * said...

>> dak wan : betul2.. y penting tawu nak jge diri tuh..

>> eyes143 : biase la to.. perasan mampu sbrnya.. ngeee.. :P

deep purple inside said...

lelaki dan pmpm masing2 ad kelemahan kelebihan...nti pndai2 la kita cri..
x salah merancang kn??hehehe

cheritakudankamu.blogspot.com..
feel free to follow me back.. ;)

zack zukhairi said...

same thing goes to men.

kalau laki ensem bawak kreta mahal, pempuan akan kata "waa! kewl gile! macho!"

kalau laki tak ensem bawak kete mahal, pempuan akan cakap "ala, die driver je tu!"

* mEsSy * said...

>> deep puple inside : yer, btul ckp kamu.. setiap laki n pmpn ader kelebihan dan kekurangan.. sudaa pollow kamu.. :)

>> e2 la.. 22 same.. 2x5.. heee.. :P

Pisyek said...

dunia2...

haha...

tp kalo aku, cantik o tak, aku buat senyap je kalo aku x suke...

ekekeke~

cik nurulain said...

betul tu. klu pmpuan cntik semua takpe. dunia ni tak adil betul.

* mEsSy * said...

>> pisyek : e2 y terbaek wookk..!!

>> cik nurulain : mst ader hikmat too.. kompom.. :)

Redbloodsnow said...

psstt...tuh yg di katekan, itu salah...ini pun salah. leceh kan. kaki kan aje org camginie..heheh :P

Redbloodsnow said...

psstt...tuh yg di katekan, itu salah...ini pun salah. leceh kan. kaki kan aje org camginie..heheh :P

* mEsSy * said...

ha.. bkn kaki kn jew k.zie.. backhand skali.. biar tersungkur tros.. ngeeee.. (^_^)