ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Friday, January 1, 2010

bile tgah buhsan..


tadaaaaaaaaa.....


*baru d-snap.. model ta de y sesuai, so botol perfume enchanteur la jdik mgsanya.. ngeee..


koleksi gelang kristal peberet mis!! mis baru jewp beli gelang2 to kat pembuat gelang selase lepas.. byk gilek gelang y dia jual.. mmg rambang mate gua sih.. bkn ta tawu nak pilih yang ner, tapi ta tawu cukup ke x ape y mis pilih to.. cm ta ckup jewp.. :? omagoish! ta pe t mis bli lagik.. hehehehehe.. (*_^)


kalu ade sape2 y minat nak gelang to, tayah oder kat mis, bub abg y wat gelang to bzy ngn karnival dia, so dia jarang dtg FASTRON.. tasuke JELES oke.. mmwwwuuuaaahh..!!!





LilacMessy
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

7 Hug me ღ:

hisham said...

salam..asal u asal x bljr je wat gelang tu..leh jual...hehe...

* mEsSy * said...

salam..
nak uat gelang to senang jewp..
nak carik batu kristal to jewp ta tawu kat newp..:P

eyes143.. said...

gelang ak tuh!
hyep!!

Syarinie Amran said...

cantiknya gelang2 ni..

thanks dear =)
jum lah join utk memeriahkan lagi contest tuh
hehe

* mEsSy * said...

>> eyes : tayah berangan erkkk..

>> syarinie amran : santeekkk kn.. :P
alaa... segan la.. but i wish u best of luck ekkk sys!! chaiyok2!!

Syarinie Amran said...

hehe
thanks darl
sedap la lagu kat blog ni
lagu ape yeh?

* mEsSy * said...

welkem2!!
Hugh Grant Haley Bennett - Way Bac
shuweet jewp.. (^_^)