ღ LilacMessy Followers ღ

ღ Since 29/12/09 ღ

ღ LikeUsOnFacebook ღ





Saturday, January 16, 2010

tak layak pown!


layak ke 'dier' dpt gelaran BFF?? kawan sampai mati la konon, padehal block kawan sendiri.. boleh jalan la kalu macam to ko gelar diri ko BFF.. sikit pon ak ta heran.. ye la ko tue pandai la sangat bub ko dh sambung blaja, ta macam ak duk umah jer.. cite2 ko tinggi melangit, tapi ak tinggi mengunung jewp.. ko la pandai weh.. amik sume..


*gambar kasik gempak.. ngee..


ko nak cite ko niey bag0s sangat la kan, padehal dulu ko tuh klass blkang jewp.. bukan ak nak mengate kat ko, tapi ko betul2 buat temperature ak naek doh!! stakat nak gad02 manje ak ta heren, niey ko siap block2 ak pesal wehh??


ingt doh ak nak pesan sikit.. ko blja tinggi2, nak buke e2 la ini la.. family ko de juta2 ke lam bank?? hahaha.. ak doakan semoga ko bhgia ngn angan2 mat jenin ko to yewp.. tayah nak tayang2 kat ak weh, bub ak ta heran doh.. ko ckp bende y ta logik lansung kat ak.. ngarut gaban jewp!


bub to la weh ak ta penah caya bff niey.. sume to hangat2 taik kambing jer.. baek skola, or tempat kje.. xde istilah bff lorh.. kononyer nak kawan smpai bile2 konon.. pirraahh.. kalu ko ssh, saper pon ta sudi nak support.. menjahanamkan lagik ader la.. so, kepade sesape y de bff or segala bagai, tayah la korunk berharap sgt noh.. bub bff niey juz kuar dr mulut, but not dari haty.. ssh carik kawan, bile senang campak jer.. :(







my heart beats juz for u...
SecubitNota; Sharing is Caring, TAPY kalau nak copy entry wa, bgtau eh.. Paling terok pong wa makan hati jerk.. :)

11 Hug me ღ:

PinQib said...

sabo ye.
bukan smua yang kita harapkan akn jdi kenyataan..
benci kawan yng cakap beso

* mEsSy * said...

yer2.. mmg betul.. bub to messy ta suke cakap bes0.. bub sume to kite juz rancang tapi TUHAN y tentukan t.. benci giler orng y cm to.. y suke nunjuk2.. :(

PinQib said...

penah jugak dapat kawan cmtu.
siyes.,
kita yang kesian tengok dia.

* mEsSy * said...

ha.. betull.. terlalu over confident smapi messy sian gilerr tgok die t0..

b!Ntang said...

chill k..
sy penah alami nya..
even not in da same situation..

berkawan biar beribu k..
klu da hilang sowg..
xkn yg laen2 pun xberpeluang..
am i ryte??

hye.
nice 2 meet u..;))

* mEsSy * said...

heee.. xaper.. kwn biar rmai2.. dia ingt dia sorg jer y de kowt.. huhu..

aip2..
nice to know u to.. :P

ardinihumaira said...

Kawan tikam blakang ni bahaya.. Kalo nak ada betol2 kawan, kita blh tahu dia kawan kita time kita dlm kesusahan tu xdpt tlg 100% pun bagi semangat n senangkan ht kita pn da cukup. Bkn tambah sakit hati kita..


'siapa yg menghiburkan orang yg ditimpa musibah maka dia akan mendapat pahala sama dengan penderita itu' riwayat attirmizi... :-)


Nak jadi kawan yg baik, bff.. Kena bahagiakan kawan..pahala pun dapat. Berbaloi-baloi...


Ewah2, bg khutbah lak... Lariiiii...haha :-P

* mEsSy * said...

ha.. sokong sgt2.. ta tulun pon xpe, jnji owez support jewp.. e2 jer y nak pon.. ape sgt kalu nak mntk tulun.. kite pon dh tawu xde sape ley tulun pown..

mmg dpt pahala yang berbaloi2 kalu dpt bhgiakan bff kite to.. :D

Ikhsan said...

brsabor la..
realiti zaman skang tu..
yang cakap belakang, fitnah dgn talam dua muka.. patut mati kena langgar lori.. hahha

Redbloodsnow said...

sabo dikk sabo. nasihat akk, booo layan kat die lagi. tuh menandakan she is not worth it being a BFF. lupakan sajork noks...hehe

* mEsSy * said...

>> ikhsan : ader plak mati kne langgar lori.. patutnya mati kne gilis ketapi uu... ngeee.. :D


>> redbloodsnow : seb bek messy nie still cool, kalu x, kompom umah dia messy bom! ngeee.. dia igat dia to lyk being bff kowt.. padahal hampeehh..